Luc Beerens

Luc raakte zijn energie kwijt in carrières die niet bij hem pasten. Lachen en huilen was nauwelijks onderdeel van zijn leven. De spoedopname van zijn jongste dochter (het liep goed af) was zijn wake-up call.

Zijn verlangen naar energie, voelen en léven werd aangewakkerd. Op het randje van een burn-out liet hij alles los en sprong.

Nu is hij de mindset-changer ten (blote)voeten uit. Met hem ervaar je dat je natuur overal kunt vinden want natuur, dat zit in jouw lijf. 

Met Luc ontdek je dat je veel meer kan dan je denkt. Hij werkt graag met je lichaam, vuur, adem, ijs en beweging.

Daan van de konijnenburg

Daan voelde zich jarenlang afgesneden van zijn eigen natuur, zijn wijsheid en zijn omgeving.

Onderdeel van zijn dagelijks leven waren zware angst, depressie en verslaving. Na een zware periode begon hij de lichtpuntjes van het leven weer te zien en werkte hij hard aan zichzelf om mentaal en fysiek gezond te worden.

Tijdens deze reis kwam hij in aanraking met diverse methodes om zijn gezondheid steeds verder te optimaliseren, zoals bijvoorbeeld koude training, ademwerk en mindfulness.

Van daaruit hervond hij zijn liefde voor het leven. Dit proces van gevoelsmatige dood naar her-leven, van het gevoel afgesneden te zijn, naar vol-ledig verbonden maakte hem onwijs enthousiast om dit met zoveel mogelijk mensen te delen.